Ahoj,
UI - Blizzardovské s nastavením, aby vyhovovalo healu (abych viděl na koho jsem dal hotky, komu kdo castí heal, co můžu dispelnout a celkově ji mám posunutou do středu + Bartender (mám všechny bary posunuté do středu pod postavu, abych měl vše více na očích (to ale každému vyhovuje jinak))
Addony - Žádné extra healovací.
Macro - Žádné do PvE. Na PvE heal nevidím žádný důvod, proč macra dělat. Jedině snad pokud by jste používali nějaký boost trinket na USE, tak ho dát do macra s velkým heal cooldownem, u monku Revival. Na PvP používám focus macra, ale to je jiná kapitola.
Trinkety - Aktuálně používám Cocoon z Pavouka (EN) a Vial of the Nightmare Fog z Draků (EN) podle mě je to do raidu jeden z top trinketů. Do M+ už tak OP není. V Mythic + dungách se potřebujete na heal spolehnout a random proc trinketu neberu jako moc dobrý. V raidu zase nepreferuju trinkety na use, kromě cocoonu, ale to je něco jiného. Na pluska, někdy používám Horn of Cenarius, který si dám do Macra s jiným větším healem. Je to slušný heal, který může critnout a healnout celou partu za dost. U hodně trinketů záleží na item levelu. Jsem přesvědčený, že top trinket pro mě je Brinewater Slime in Bottle s versatilkou z Helye (ToV), ale to si ještě počkám :-) Zapomněl sem zmínit trinket z alchemky, který považuju za jeden z TOP trinketů. Problém je, že má omezený item level.
Rozmik